Sista dagen. Oh the humanity!

det har gått för fort! Jag har inte snackat med tillräckligt många människor, har inte gjort några intervjuer, har knappt några recensionsexemplar och föreläsningarna jag gått på har nästan uteslutande varit mediokra! omtagning!

Sista dagen på mässan. Ska se Richard Morgans föreläsning klockan 1400, tills dess improviserar vi:

1) Miffy has a possy!
2) Här har vi ett exempel på författarporträtt. De här porträtten är tänkta att skapa förtroende och intresse hos läsaren för att maximera försäljning. Och ett halvt bröst på bilden måste väl innebära ett helt bröst i boken, på samma sätt som en spion på omslaget innebär en massa spionerande i själva boken. logiskt
3) Det här gjorde att jag skrattade för mig själv.

En bra hemsida förresten: www.freemuse.org som listar förtryck och censur musiker utsätts för. På mässan fokuserar de på Vitryssland, men om du kollar in hemsidan så är de globala. Intressant. Lite som reportrar utan gränser för musiker.

Fria fackföreningsinternationalen kommer att publicera en rapport om de svåra förhållandena för fackligt aktiva världen över. 115 personer blev dödade förra året; Bara i Colombia blev 70 fackligt aktiva mördade pga sina aktiviteter. Rapporten finns att ladda ner här: www.lotcobistand.org.