Försov mig, förkyld, förbannad på datorn.

1) Jag försov mig med en halvtimme och missade den inledande presskonferensen. Ska gå på en annan om tio minuter som jag tror kommer handla om Penn-klubbens prisutdelning. Eller så var det Reportrar utan gränser – temat för årets mässa är yttrandefrihet.

2) Den mängd träning jag pysslat med senaste tiden (som med tiden säkert kommer förvandla mig till en slapp version av Helkules) verkar mest ha gjort mig trött i kroppen. Igår kväll började förkylnings-symptomen komma, och jag känner mig som replikanten Roy Betty i Bladerunner, när hans kropp börjar ge upp och han väser mellan sammanbitna tänder “not now! Now yet!.” Ok, han slogs på liv och död med Harrison Ford och reciterade en fin dikt innan han dog, men ändå. Jag såg liknelsen framför mig, hur jag släpar mig ur sängen, tar två Alvedon och äter hoummus med sked medans jag smaskar fram ett ödesmättas “ ahmenvafa-an.”

3) Jag har alltid trott att meningen med en laptop är att den ska fungera utan nätdrift. D.v.s. på batterier. D.v.s. den ska inte slockna efter tio minuter med ett kakk-ljud. Undrar om batteriet kommer att explodera. Mest irriterande är att jag inte orkar starta om hela jävla tiden.

Men allt det sagt, jag är glad som en gris i skit (även om det är en felaktig liknelse; Grisar är väldigt hygieniska djur):

Ok. Presskonferens om två minuter. På förmodligen ett ganska intressant ämne.